Fitbit Charge HR Large Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Fitbit Charge HR Large Black
Productafbeelding van de Fitbit Charge HR Large Black
Productafbeelding van de Fitbit Charge HR Large Black
Productafbeelding van de Fitbit Charge HR Large Black
Productafbeelding van de Fitbit Charge HR Large Black
Productafbeelding van de Fitbit Charge HR Large Black

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, hartslag, slaap, stappen en trappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Fitbit Charge HR Large Black is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Fitbit Charge HR Large Black

Fitbit Charge HR Large Black

De Fitbit Charge HR Large Black is een slimme fitnessarmband en is ideaal voor sportievelingen, of wanneer je gewoon geïnteresseerd bent in je bewegingspatroon en je gezondheid. Je activiteit én je rust worden geregistreerd: ook je slaappatroon wordt bijgehouden: hoe lang en hoe goed je hebt geslapen. Ook kun je de armband gebruiken als stille wekker. Je wordt dan wakker gemaakt met een trilsignaal. Je kunt de Fitbit-app installeren op je telefoon, zodat je allemaal verschillende statistieken kunt zien. De fitnesstracker kan tegen spatwater, dus wanneer je in de regen wilt sporten kan dat gewoon met de Fitbit Charge HR. Deze uitvoering is gemaakt voor grotere polsen van 16 tot 19 centimeter.

Veel functies

De Fitbit Charge HR Large Black zit bomvol functies. Zo wordt je hartslag continu bijgehouden. Ook je workouts en andere activiteiten worden op verschillende manieren geregistreerd: onder andere hoe ver je hebt gerend of gelopen, het aantal verbrande calorieën en hoeveel stappen je hebt gezet. De fitnessarmband gaat lang mee: de batterij kan het zo'n vijf dagen uithouden. Wanneer je je Charge HR wilt opladen, kost dat maar 1-2 uur.

Synchronisatie met je smartphone

De Fitbit Charge HR Large Black is compatibel met veel smartphones, met behulp van de Fitbit-App. Alle informatie die de armband krijgt tijdens het dragen wordt in deze app mooi weergegeven in allerlei grafiekjes en op kaarten. Je fitnesstracker kan draadloos synchroniseren met je telefoon, zodat je niet moeilijk hoeft te doen met het inpluggen van kabels. Je kunt je statistieken ook vergelijken met die van vrienden. Ook word je gemotiveerd doordat je een notificatie krijgt als je bepaalde mijlpalen hebt gehaald, bijvoorbeeld het zetten van een aantal stappen. Als je je armband hebt gelinkt aan je telefoon kun je op het schermpje ook zien door wie je gebeld wordt.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Charge HR Large Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Charge HR Large Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat L
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3, iOS 7.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja