Fitbit Charge 3 Black

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Verkoopprijs

149,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Fitbit Charge 3 Black tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Fitbit Charge 3 Black

Fitbit Charge 3 Black

De Fitbit Charge 3 is een activiteitstracker met veel functies; hiermee onderscheidt hij zich van andere activity trackers. De Charge 3 meet onder andere je sportactiviteiten, slaapritme, hartslag en verbrande calorieën. Met een accuduur van zo'n zeven dagen, hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij.

Het sportarmbandje is waterbestendig tot vijftig meter diepte. Het OLED-display heeft een aluminium frame en is voorzien van het sterke Gorilla Glass. Met deze Fitbit-fitnesstracker mis je bovendien nooit meer inkomende oproepen of berichten van je telefoon. Een ingebouwde GPS-sensor ontbreekt, hiervoor gebruik je de GPS-sensor op je smartphone.

Meer dan 15 sportmodi

De Fitbit Charge 3 Black/Graphite Aluminium beschikt over meer dan vijftien sportmodi. Hierdoor is het slimme apparaatje niet alleen geschikt voor fitness en gezondheid, maar ook voor sporten als hardlopen, zwemmen, yoga en wandelen. Met de Charge 3 als personal trainer, haal jij je sportieve doelen.

Meet hartslag en verbrande calorieën

Met de ingebouwde hartslagmeter meet de Charge 3 constant je hartslag. Op basis hiervan begeleidt de fitness tracker je ook met ademhalingssessies gedurende de dag. Om je doelen te bereiken kun je constant je verbrande calorieën bekijken. Zit je te lang stil? Dan krijg je een melding om in beweging te komen.

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App is een superhandige coach voor jouw gezondheid. Op deze app zie je gedetailleerde rapportages in van je workout of van je slaap. Daarnaast kun je jouw account koppelen aan die van vrienden, zodat je challenges kunt aangaan! Probeer je af te vallen? Dan is het mogelijk om een gewichtsgoal voor jezelf in te stellen en om je calorieën bij te houden.

Uitgebreide slaapmeting

Naast dat deze Fitbit-activity tracker ideaal is voor het tracken van je sportactiviteiten, is hij net zo nuttig tijdens je rustperiodes. Hij beschikt over een uitgebreide slaapmodus, die de verschillende slaapfases gedurende de nacht bijhoudt. Ook geeft de Fitbit App je tips over hoe je je slaapritme verbetert.

Toont smartphone notificaties

De activiteitstracker toont niet alleen de tijd en het weer, maar het slimme armbandje laat ook notificaties van inkomende oproepen, berichten en de kalender zien. En heb je een Android-telefoon? Dan kun je telefoongesprekken aannemen of weigeren en standaard snelle antwoorden versturen op berichten.

Speciale SpO2-sensor om zuurstof te meten

De meest unieke functie van de Fitbit Charge 3 Black/Graphite Aluminium is de SpO2-sensor , ook wel zuurstofsaturatiemeter genoemd. Deze sensor met de hoeveelheid zuurstof in je bloed. Hiermee wil Fitbit ademhalingsproblemen testen, zodat gezondheidsproblemen als astma, allergieën of slaapapneu gesignaleerd kunnen worden.

Wat zit er in de doos:

 • Fitbit Charge 3 Black/Graphite Aluminium
 • Polsbandje maat S
 • Polsbandje maat L
 • Oplaadkabel

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Charge 3 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Charge 3 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Een handleiding is de gebruiksaanwijzing voor bijvoorbeeld een telefoon.

  Handleiding Download Nederlandse handleiding

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 168 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 5.0, iOS 10
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja