Fitbit Charge 2 Black/Silver Large

4 sterren
8,4
Erg goed
7 geverifieerde klantreviews

Tijdelijk niet leverbaar

Verkoopprijs

adviesprijs 159,95

119,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Fitbit Charge 2 Black/Silver Large tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Fitbit Charge 2 Black/Silver Large

Uitgebreide beshrijving van de Fitbit Charge 2 Black/Silver Large

De Fitbit Charge 2 Black/Silver Large is een slimme fitnesstracker. Perfect voor sportievelingen die een beter overzicht van hun work-outs willen hebben maar ook zeker handig voor iedereen die meer inzicht in hun bewegingspatroon, nachtrust en algehele gezondheid wil.

De Charge 2 houdt bijvoorbeeld bij hoe lang je hardloopsessie duurt, terwijl ondertussen je hartslag wordt gemeten. Daarnaast worden ook je stappen geteld en je nachtrust geanalyseerd. Deze uitvoering van de Fitbit Charge 2 is geschikt voor mensen met grotere polsen van 16,5 tot 20,6 cm.

Meer overzicht van je activiteit

De Fitbit Charge 2 herkent automatisch wanneer je bijvoorbeeld aan een hardloopsessie of fitness work-out begint. Als je de fitnessarmband aan je telefoon verbind zie je op het display bijvoorbeeld de tijd en afstand die je gelopen hebt. Daarnaast wordt ook heel de dag de hoeveelheid stappen die je zet geteld.

Zit je op kantoor lang stil? Dan geeft de sportarmband je een seintje dat je even in beweging moet komen. Naast je activiteit wordt ook je nachtrust bijgehouden, zodat je goed weet wanneer je licht of dieper slaapt. Al deze data wordt draadloos naar je Android, iOS of Windows smartphone gestuurd. In de bijbehorende Fitbit app krijg je een mooi overzicht van je hele dag.

Meldingen

De Fitbit Charge 2 kan meer dan alleen tracken, je kan ook verschillende meldingen van je telefoon instellen! Zo kan je bijvoorbeeld een melding komen bij inkomende berichten oproepen. Op het display van de fitnessarmband zie je dan ook wie je probeert te bellen. Ook kan je meldingen van je agenda doorsturen, zodat je in één oogopslag weet wat je volgende afspraak is.

Ook kan je de Fitbit Charge 2 als stille wekker gebruiken. Hiermee krijg je wanneer je wakker moet worden een trilsignaal in plaats van bekende vervelende wekker geluid. De armband gaat ongeveer 5 dagen mee op een volle accu, het opladen gaat met 1 tot 2 uur lekker vlot!

Wat zit er in de doos:

 • Fitbit Charge 2 Black/Silver Large
 • Oplaadkabel

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Fitbit Charge 2 Black/Silver Large:

8,4
7 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
 • Prijs/kwaliteit: 8,2
 • Design: 9,3
 • Bouwkwaliteit: 8,2
 • Functionaliteiten: 8,2
 • Nauwkeurigheid: 8,2

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Charge 2 Black/Silver Large is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Charge 2 Black/Silver Large

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Een handleiding is de gebruiksaanwijzing voor bijvoorbeeld een telefoon.

  Handleiding Download Nederlandse handleiding

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.0, iOS 7.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  CalorieŽnteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja