Fitbit Ace 2 Pink

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
Productafbeelding van de Fitbit Ace 2 Pink
Productafbeelding van de Fitbit Ace 2 Pink
Productafbeelding van de Fitbit Ace 2 Pink

Klanten zijn blij met:

 • Meet slaap en stappen
 • Batterijduur: 5 dagen
 • Waterdicht (5 ATM)
 • Verwisselbare band

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

67,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Fitbit Ace 2 Pink

Fitbit Ace 2 Pink

De Fitbit Ace 2 Pink is een activity tracker speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. De tracker motiveert kinderen op een leuke manier om voldoende te bewegen op een dag. Op het moment dat ze voldoende bewegen, ontvangen ze virtuele trofeeën! Hierdoor worden ze uitgedaagd om meer te bewegen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid bewegen zit op 60 minuten.

Meer inzicht in de activiteit van je kind

De Fitbit Ace 2 houdt de afstand bij en het aantal gezette stappen op een dag. Bij activiteit hoort ook rust. De activiteitstracker heeft dus daarnaast ook de functie 'slaapherkenning'. Hij meet hoelang je slaapt en geeft aan wanneer het bedtijd is. Je kunt als ouder een app downloaden en de FitBit Ace 2 hieraan koppelen. Zo kun je samen met je kind werken aan een beter slaapritme en in de gaten houden of je kind misschien meer beweging nodig heeft of niet.

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App heeft voor de Ace 2, twee verschillende instellingen: een kindermodus en een oudermodus. Op de kindermodus kan je zoon of dochter hun statistieken en behaalde badges inzien. Ook kunnen ze de wijzerplaat veranderen. Met de oudermodus heb je uitgebreid inzicht in de activiteiten van je kind.

Trainingsfuncties: daag elkaar uit!

Er zitten op deze Fitbit Ace 2 Pink verschillende trainingsfuncties, waardoor je kind zichzelf kan uitdagen om meer uit zichtzelf te halen. De activity tracker houdt de prestaties bij, waarmee ze bijvoorbeeld tegen zichzelf kunnen racen. De Fitbit Ace laat op het schermpje live zien of ze sneller zijn of niet dan vorige keer, waardoor ze weten of ze nu een tandje harden moeten rennen of niet. Als je zelf ook een Fitbit hebt, is het leuk om dit samen te doen!

Mis nooit meer een belletje

De Fitbit is verstelbaar met een gesp, dus hij is niet alleen voor jonge kinderen geschikt, maar ook voor oudere kinderen is deze fitness tracker een handig horloge. Zo kan hij verbonden worden aan hun telefoon (Android en iOS), zodat ze nooit meer een belletje of appje hoeven te missen en op tijd zijn voor het eten. Wel zo handig. Ze kunnen hem bovendien niet kwijtraken, aangezien hij nooit af hoeft. Hij is namelijk waterdicht, dus ook als het regent of je met de kinderen gaat zwemmen, het kan allemaal!

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Ace 2 Pink is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Ace 2 Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Caller ID, Datum, Notificaties, Ontvangen berichten, Tijd
  Maximale polsomtrek 16.8 cm
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling
  Minimale polsomtrek 11.6 cm
  Type Kunststof Siliconen

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Verwisselbare band Ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Wekker Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Roze
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.72 inch
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Sensoren

  Bewegingssensor Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja