Fairphone 3 Cameramodule

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

54,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fairphone 3 Cameramodule alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fairphone 3 Cameramodule in huis.

Beschrijving van de Fairphone 3 Cameramodule

Fairphone 3 Cameramodule

Het Nederlandse merk Fairphone ontwikkelt smartphones met duurzaamheid als hoofddoel. De telefoons van Fairphone zijn dan ook op een duurzame manier gemaakt. Daarnaast is het ook niet nodig om een nieuw toestel te kopen als een onderdeel niet meer voldoet, want veel onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen.

Zo is de camera een van deze onderdelen. Deze cameramodule is dezelfde die je ontvangt bij het aanschaffen van een Fairphone 3, dus je kunt deze als vervanging gebruiken. Met de lens van 12 megapixels maak je prima foto’s en video’s.

Geschikte telefoons en tablets

De Fairphone 3 Cameramodule is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fairphone 3 Cameramodule

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2019-09-20

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart