Fairphone 3/3+ Accu

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

29,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Fairphone 3/3+ Accu

Fairphone 3/3+ Accu

Fairphone is een telefoonfabrikant die zich inzet voor onder andere duurzaamheid en dat zie je terug in de modulariteit van zijn toestellen. Veel losse onderdelen zijn vervangbaar, waardoor je niet direct een nieuw toestel hoeft te kopen als je smartphone niet meer aan je voorwaarden voldoet. Ook de accu is vervangbaar!

Deze Fairphone 3/3+ Accu monteer je zelf in je toestel. De batterij heeft een capaciteit van 3000mAh en een spanning van 3,8V. Met de schroevendraaier die is meegeleverd bij de Fairphone plaats je de accu snel en eenvoudig. Je telefoon is dan weer als nieuw!

Over Fairphone

Fairphone is een Nederlandse telefoonfabrikant die zich inzet voor duurzaamheid en eerlijkheid en dat zie je terug in hun telefoons. Zo wordt er naar de grondstoffen gekeken van hun toestellen: waar komen ze vandaan, zijn ze duurzaam, hoe zijn de arbeidsomstandigheden op die locatie?

Geschikte telefoons en tablets

De Fairphone 3/3+ Accu is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fairphone 3/3+ Accu

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 3000 mAh