Europoints Telefoon Verzekering

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Europoints Telefoon Verzekering is niet meer leverbaar.

Naar alle verzekeringen

Beschrijving van de Europoints Telefoon Verzekering

Europoints Telefoon Verzekering

Verzeker uw toestel nu tegen diefstal vanaf 4,95 euro per maand! Dit kan met de Europoints telefoon verzekering van Actua. Bent u sinds kort de gelukkige eigenaar van een luxe mobiel en bent u er als de dood voor dat daar iets mee gebeurt? Neem dan geen risico's en verzeker uw mobiel voor verschillende vormen van schade, of verlies van uw mobiele telefoon. U kunt kiezen voor de Silver Service (schade aan uw toestel), Gold Service (schade en bepaalde vormen van diefstal) of Platinum Service (schade, diefstal en aanvullende schade).

Uw mobiel is al verzekerd voor het beschadigen van de randapparatuur en dus niet alleen wanneer uw mobiel defect is. Europoints biedt drie verschillende verzekeringen aan die alle drie weer onverdeeld zijn in prijscategorieën.

- Silver Service
- Gold Service
- Platinum Service 

Let op: de verzekering moet binnen 7 dagen na aankoop van uw mobiele telefoon aangevraagd worden!

Silver Service

Met het Silver Service pakket bent u volledig verzekerd voor beschadigingen aan uw mobiele telefoon of totale schade, door vallen, stoten of andere manieren. Het toestel moet wel getoond kunnen worden om enige vergoeding te kunnen ontvangen.

Premie 4,95 euro p.m. voor toestellen t/m 300 euro
Premie 5,95 euro p.m. voor toestellen t/m 600 euro
Premie 6,95 euro p.m. voor toestellen t/m 1.200 euro 

Gold Service

Het Gold Service Pakket is hetzelfde als het Silver Service Pakket, maar verzekert ook nog bepaalde vormen van diefstal. U moet de diefstal wel kunnen verklaren en diefstal uit auto’s wordt niet verzekerd. 

Premie 6,95 euro p.m. voor toestellen t/m 300 euro
Premie 7,95 euro p.m. voor toestellen t/m 600 euro
Premie 8,95 euro p.m. voor toestellen t/m 1.200 euro 

Platinum Service

Het Platinum Service verzekert hetzelfde als de twee verzekeringen hierboven. Daarbij verzekert deze verzekering ook nog het volgende: diefstal uit auto’s als braakschade aangetoond kan worden en het toestel niet zichtbaar in de auto opgesteld lag, kosten voor eventueel heraansluiten van de apparatuur op het netwerk na een gedekte gebeurtenis en wanneer u toestel gestolen is worden ook de kosten vergoed die de dief heeft gemaakt met uw toestel tot een bedrag van 3.500,00 euro. Verder krijgt u een toestel toe gestuurd ter vervanging tijdens reparaties en worden de kosten voor het huren van een telefoon in het buitenland vergoed.

Premie 9,75 euro p.m. voor toestellen t/m 600 euro
Premie 10,95 euro p.m. voor toestellen t/m 1.200 euro

iPhone's kunnen alleen onder Platinum Service verzekerd worden. Premie: 11,45 euro. 

Eigen risico

25 euro bij een toestel tot 300 euro
35 euro bij een toestel tot 600 euro
50 euro bij een toestel tot 1200 euro (+ alle iPhone's)

In geval van misbruik van de aansluiting, zoals aangegeven bij Platinum Service, geldt een aanvullend eigen risico van 45 euro. In geval van schade als gevolg van diefstal en vermissing binnen 6 maanden na ingangsdatum van de verzekering, geldt voor verzekerden of gebruikers beneden de 25 jaar, een extra eigen risico van 25% van het schadebedrag met een maximum van 65 euro.

Specificaties Europoints Telefoon Verzekering

  • Algemeen

    De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

    Introductiedatum 2015-01-01

    De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

    Fabrikanturl Bekijk online