Duracell Mobiele Lader 3-uur

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Duracell Mobiele Lader 3-uur is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Duracell Mobiele Lader 3-uur

Duracell Mobiele Lader 3-uur

Voorzie uw mobiele telefoon ook onderweg van de nodige voeding met de Duracell Mobiele Lader 3-uur. Na uw telefoon aan de lader gekoppeld te hebben heeft u maar liefst 3 uur extra gesprekstijd. De mobiele lader is erg compact en licht van gewicht waardoor hij ideaal is voor onderweg. Wanneer uw mobiele telefoon leeg is dan verbindt u hem eenvoudig met de Duracell Mobiele Lader, waarna u weer gebruik kunt maken van alle functionaliteiten waarover uw telefoon beschikt. De Duracell Mobiele Lader is thuis weer gemakkelijk op te laden. Het LED licht op de lader geeft aan wanneer de lader opgeladen dient te worden. De mobiele lader kan gebruikt worden voor alle mobiele telefoons met een micro-USB poort of mini-USB poort.

Specificaties Duracell Mobiele Lader 3-uur

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart