Dolce Vita Energy Case Black Apple iPhone 4/4s

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Dolce Vita Energy Case Black Apple iPhone 4/4s
Productafbeelding van de Dolce Vita Energy Case Black Apple iPhone 4/4s

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Dolce Vita Energy Case Black Apple iPhone 4/4s is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Dolce Vita Energy Case Black Apple iPhone 4/4s

Dolce Vita Energy Case Black Apple iPhone 4/4s

Heeft u niet altijd de gelegenheid om uw mobiele telefoon op te laden, maar kunt u eigenlijk ook niet zonder? Dan is er nu een uitstekende oplossing voor u! De Dolce Vita Energy Case heeft namelijk een ingebouwde batterij, waarmee u de standby stand van uw telefoon gigantisch vergroot. De batterij is goed weggestopt in het elegante ontwerp, zodat u niet bang hoeft te zijn dat deze opgemerkt wordt. De batterij is een 1500 mAh Li- Polymeer batterij en kan worden opgeladen met de bijgeleverde lader. De case voorziet uw Apple iPhone natuurlijk niet alleen van extra energie, maar beschermt hem tegen allerlei beschadigingen door vallen, stoten of krassen. De handige klep aan de voorkant en de uitsparingen zorgen ervoor dat u ongehinderd gebruik kunt blijven maken van uw telefoon wanneer deze in de case zit.

Specificaties Dolce Vita Energy Case Black Apple iPhone 4/4s

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Flip Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart