DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat
Productafbeelding van de DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat
Productafbeelding van de DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

99,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat in huis.

Beschrijving van de DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat

Met de DJI Pocket 2 Handvat voeg je veel functionaliteit toe aan je DJI Pocket 2. Dit handvat heeft een ingebouwde WiFi- en Bluetoothmodule zodat je de DJI Pocket 2 met je smartphone kan verbinden Zo bestuur je de Pocket 2 makkelijk via de DJI Mimo App.

Daarnaast heeft deze gadget de mogelijkheid om je Pocket 2 met een microfoon te verbinden. Dit gaat makkelijk via de draadloze zender die is ingebouwd. Met de 3.5mm-aansluiting verbind je je koptelefoon en om snel eventjes je opname terug te kijken is er ook een ingebouwde speaker.

Specificaties DJI Pocket 2 Do-It-All Handvat

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart