DJI Pocket 2

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Productafbeelding van de DJI Pocket 2

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 369,00

346,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de DJI Pocket 2 tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de DJI Pocket 2

De DJI Pocket 2 is een kleine handheld camera op een drie-assige gimbal. Dit betekent dat de camera een stabiel en recht beeld kan houden terwijl de Pocket 2 wordt rondgedraaid. Dit maakt de Pocket 2 ideaal voor het filmen van video’s terwijl je beweegt.

Daarbij heeft de Pocket 2 een hele hoop slimme features ingebouwd. Zo kan de camera uit zichzelf een bewegend object volgen en heeft de Pocket 2 een bewegende timelapse-modus waar de camera tijdens het filmen heel langzaam beweegt en de video versneld wordt afgespeeld.

Gestabiliseerde camera door drie-assige gimbal

De camera is gemonteerd op een gimbal die op drie manieren kan roteren. Dit betekent dat je met de Pocket 2 al bewegend kan filmen. Want hoe je de gimbal ook beweegt of draait, de camera blijft altijd stabiel één kant op gericht!

Maak 4K HDR videobeelden

Ook al is de camera klein van formaat, heeft deze best veel in huis. Zo maak je 64-megapixelfoto’s en 4K video’s met 60 beelden per seconde. Ook schiet de camera HDR-video’s, wat betekent dat de helderheid dynamisch kan worden aangepast aan het beeld.

Automatische videobewerking door AI Editor

Nadat je een aantal geweldige shots hebt gemaakt, kan de AI Editor van DJI hier automatisch een videoclip van maken. Hier worden geselecteerde shots samengevoegd met mooie transities en achtergrondmuziek. Zo heb je in een handomdraai een professionele videoclip!

Stereo geluidsopname en geluidstracking

De vier microfoons nemen het geluid rondom in stereo op, waardoor de opname ruimterlijker klinkt. Ook is het mogelijk om de camera een geluidsbron te laten volgen, of juist alleen het geluid in de richting van de camera op te nemen.

Geschikte telefoons en tablets

De DJI Pocket 2 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties DJI Pocket 2

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart