DJI Osmo Mobile 3

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Verkoopprijs

adviesprijs 109,00

104,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de DJI Osmo Mobile 3 tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de DJI Osmo Mobile 3

DJI Osmo Mobile 3

De DJI Osmo Mobile 3 is een stabilisator voor je telefoon, en dus de ideale gadget wanneer je veel video's maakt. Dankzij de accessoire zijn je filmpjes altijd stabiel en zonder schokken. Je neemt de smartphonestabilisator gemakkelijk overal mee naar toe, want je kunt hem inklappen.

Dankzij verschillende modi en functies maak je altijd de perfecte beelden. Zo kun je met ActiveTrack personen of objecten volgen. En voor de sportfilmpjes gebruik je de Sport Mode, zodat snelle, onverwachte acties worden vastgelegd. Via de DJI Mimo-app kun je onder andere je video's bewerken en tutorials volgen.

Eenvoudige bediening met één hand

De Osmo Mobile 3 is zo ontworpen dat je hem makkelijk met één hand kunt bedienen. Zo gebruik je de joystick om door menu's te scrollen. En met de M-knop kun je snel schakelen tussen portret- en landscapemodus. Het opvouwbare ontwerp maakt de stabilisator compact om altijd bij je te dragen.

Handige functies als gebarenbediening en Active Track

Het maken van een selfie gaat nog makkelijker dankzij de functie Gesture Control, oftewel gebarenbediening. Met een simpel gebaar maak je zo een selfie van je groep vrienden waar je zelf ook op staat. Dankzij beeldherkenning, Active Track, kan de gimbal objecten en personen volgen.

Maak unieke beelden met panorama, time-lapse of slow motion

De DJI Osmo Mobile 3 heeft genoeg functies om altijd unieke beelden te maken. Met de panoramafunctie kun je bijvoorbeeld grote landschappen vastleggen. Of maak een versneld filmpje van een prachtige zonsondergang met de time-lapsefunctie. En met de slow motion-functie maak je coole slow motion-beelden van allerlei actie.

DJI Mimo-app voor extra's

Voor de beste video-ervaring gebruik je je Osmo Mobile 3 met de DJI Mimo-app. Zo kun je meer functies ontdekken of tutorials volgen zodat je je stabilizer nog beter leert kennen. Je gebruikt de app ook om je video's te editen naar jouw wensen.

Accutijd van zo'n vijftien uur

De batterijduur van de DJI Osmo Mobile 3 is gelijk gebleven met de Osmo Mobile 2. Wel is er nu een USB-C-poort in plaats van een micro-USB-poort aanwezig. Hierdoor is de batterij wat sneller opgeladen. Verder ondersteunt de gimbal nu Bluetooth 5.0 in plaatst van Bluetooth 4.0.

Geschikt voor

De meeste telefoons zijn compatibel met de Osmo Mobile 3. Dit geldt voor smartphones die tussen de 62 en 88mm breed en maximaal 9,5mm dik zijn. De gimbal ondersteunt Bluetooth 5.0 en werkt het allerbeste met een smartphone met Bluetooth 5.0 of hoger. Dit is echter geen vereiste.

Wat zit er in de doos:

 • Osmo Mobile 3 (ingebouwde batterij)
 • Oplaadkabel
 • Opbergtasje
 • Polsbandje
 • Antislip pads (4x)

Video's over de DJI Osmo Mobile 3

Belsimpel-productvideo voor de DJI Osmo Mobile 3

Geschikte telefoons en tablets

De DJI Osmo Mobile 3 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties DJI Osmo Mobile 3

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2019-08-13

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding