DJI Mini Control Stick Pocket 2

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de DJI Mini Control Stick Pocket 2

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

24,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de DJI Mini Control Stick Pocket 2 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de DJI Mini Control Stick Pocket 2 in huis.

Beschrijving van de DJI Mini Control Stick Pocket 2

Met deze handige accessoire voor jouw DJI Pocket 2 krijg je een fijne fysieke bediening van je gimbal. Je schuift hem gemakkelijk op je DJI Pocket 2 en bestuurt vervolgens de richting en zoom van de gimbal. Deze accessoire is alleen geschikt voor de Pocket 2.

De linker knop van deze control stick is een joystick waarmee je de richting en zoom van je gimbal aanpast. Omdat dit een fysieke knop is, heb je meer controle en is de richting makkelijker te besturen. Met de rechter knop wissel je snel tussen modi.

Specificaties DJI Mini Control Stick Pocket 2

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart