Diesel Galaxy S3 (Neo) Snap Case Diesel Roses

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Diesel Galaxy S3 (Neo) Snap Case Diesel Roses

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Diesel Galaxy S3 (Neo) Snap Case Diesel Roses is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Diesel Galaxy S3 (Neo) Snap Case Diesel Roses

Diesel Galaxy S3 (Neo) Snap Case Diesel Roses

 

Bent u opzoek naar een fantastisch uitziende case? Dan bent u met deze Diesel case op het juiste adres. Natuurlijk biedt de Case extra bescherming voor uw Samsung Galaxy S3 (Neo), iets wat natuurlijk welkom is voor een high-end toestel! Immers u wilt zo lang mogelijk genieten van een onbeschadigd toestel en niet na een aantal week al een vervangend toestel moeten aanschaffen. Diesel heeft veel aandacht besteed aan het uiterlijk en dat is zeker te zien! De case ziet er echt fantastisch uit, zo hoeft u niet meer naar de relatief saaie standaard achterkant van het toestel te kijken maar kunt u echt genieten van een originele mooie achterkant! Dit is een Snap Case wat inhoudt dat u erg eenvoudig de Case op het toestel kan “klikken”.

Specificaties Diesel Galaxy S3 (Neo) Snap Case Diesel Roses

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs