De zeven eigenschappen van effectief leiderschap - Stephen R. Covey

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

54,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de De zeven eigenschappen van effectief leiderschap - Stephen R. Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap (originele titel: The Seven Habits of Highly Effective People) is meer dan twintig miljoen verkocht in 38 verschillende talen. En met goede reden: Stephen R. Covey biedt je in dit boek de handvatten om meer grip te krijgen op je leven. Wat voor prioriteiten moet je stellen? Hoe zorg je dat al je mooie plannen tot leven komen? En hoe blijf je jezelf continu verbeteren? Covey legt het uit aan de hand van volop uiteenlopende voorbeelden - van zijn ervaringen als vader tot zijn positie als leidinggevende bij zijn eigen organisatie. De zeven eigenschappen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, en dit boek is dan ook met goede reden uitgeroepen tot het "belangrijkste business-boek van de twintigste eeuw"!

Specificaties De zeven eigenschappen van effectief leiderschap - Stephen R. Covey

 • Algemeen

  Aantal paginas 334
  Taal Nederlands

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit