Crayola Digitools 3D Pack

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Crayola Digitools 3D Pack
Productafbeelding van de Crayola Digitools 3D Pack
Productafbeelding van de Crayola Digitools 3D Pack

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Crayola Digitools 3D Pack is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Crayola Digitools 3D Pack

Crayola Digitools 3D Pack

Met de Crayola Digitools 3D Pack beschikt u over urenlang creatief plezier voor uw Apple iPad. In dit pakket zitten verschillende tools: een 3D bril, een 3D stempel en een 3D stylus. Deze kunnen allen bewaard worden in een speciale bijgeleverde case. Deze Digitools Pack werkt samen met de Crayola app voor iPad. De app start u door drie sterren in te kleuren met de stempel. Kies vervolgens een tekening of effen kleur als achtergrond en begin met tekenen. Met de 3D stylus kunt u speciale 3D kleurencombinaties tekenen. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Met de 3D stempel kunnen geanimeerde stempels worden toegevoegd aan een tekening, die u vervolgens in de gewenste hoek of grootte kunt instellen. Gemaakte creaties slaat u eenvoudig op en kunt u delen met anderen. De Crayola Digitools 3D Pack kan gebruikt worden in combinatie met een iPad of iPad Mini met daarop iOS 4.3 of nieuwer. Zo ontwerpt uw kind of uzelf de mooiste tekeningen!

Specificaties Crayola Digitools 3D Pack

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-06-01

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw