Case Mate Smooth Case Pink Samsung Galaxy S III

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Case Mate Smooth Case Pink Samsung Galaxy S III

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Case Mate Smooth Case Pink Samsung Galaxy S III is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Case Mate Smooth Case Pink Samsung Galaxy S III

Case Mate Smooth Case Pink Samsung Galaxy S III

 

Kies voor extra bescherming voor uw Samsung Galaxy S III en creëer een geheel nieuw uiterlijk voor het vlaggenschip van Samsung! Deze versie van de Smooth Case heeft een fantastische roze kleur waardoor uw toestel er opeens geheel anders uit ziet, wel zo leuk! Verder is de Smooth Case natuurlijk uitermate geschikt om schade op te vangen die anders fataal zou kunnen zijn voor uw mobiele telefoon. Vaak verlengt zo’n accessoire de levensduur van de telefoon enorm, waardoor u dus nog langer kan genieten van de Samsung Galaxy S III! Zeker wanneer u last heeft van te weinig grip om het toestel fatsoenlijk vast te kunnen houden is deze case aan te raden, u krijgt meer grip op de achterkant en zo valt de telefoon überhaupt minder vaak uit uw handen!

Specificaties Case Mate Smooth Case Pink Samsung Galaxy S III

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Siliconen

  De kleur van het product.

  Kleur Roze