Case Mate Safe Skin Samsung Galaxy S II

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Case Mate Safe Skin Samsung Galaxy S II

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Case Mate Safe Skin Samsung Galaxy S II is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Case Mate Safe Skin Samsung Galaxy S II

Case Mate Safe Skin Samsung Galaxy S II

Heeft u uw nieuwe Samsung Galaxy S II inmiddels in huis? Dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat er niks met uw mobiel kan gebeuren. Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing. De Case Mate Barely There Samsung Galaxy S II is speciaal ontworpen voor de S II en past zich aan het dunne ontwerp aan zodat het toestel amper dikker wordt. Wanneer u de telefoon in de case klikt bent u er zeker van dat de achterkant van uw telefoon volledig beschermd is tegen krasjes en schokken. Zorg er met deze case voor dat u uw telefoon op een subtiele manier bescherming kan bieden zonder dat er afgedaan wordt aan het ontwerp en uiterlijk. Twijfel niet langer en schaf hem vandaag nog aan!

Specificaties Case Mate Safe Skin Samsung Galaxy S II

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Rubberized

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart