Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Pink

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Pink

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Pink is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Pink

Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Pink

Zelfs als u altijd goed oplet met uw mobiele telefoon dan kan het wel eens fout gaan. Natuurlijk is dit zonde, zeker met een goed toestel zoals de iPhone 5 of iPhone 5S. Daarom is extra bescherming wel gewenst. Case-Mate biedt deze bescherming met hun nieuwe serie, Glam genoemd. Deze backcases zijn uitermate stijlvol en bieden uw iPhone ultieme bescherming. Ga met een gerust hart op pad met uw Apple iPhone 5S of iPhone 5, de achterkant van uw fantastische smartphone is beter dan ooit beschermd tegen vallen en stoten. Op deze manier kunt u nog langer genieten van uw fantastische toestel! Ook wilt u een keer wat anders, een ander kleurtje dan de rest van de wereld! Daarom heeft deze backcase een roze kleur, wel zo leuk!

Specificaties Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Roze