Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Gold

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Gold

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Gold is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Gold

Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Gold

Case-Mate biedt al jaren cases van hoge kwaliteit en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze accessoire is geen uitzondering, ook uw nieuwe Apple iPhone 5S of iPhone 5 moet er aan geloven, een case speciaal voor deze twee smartphones! De achterkant van een mobiele telefoon moet vaak de zwaarste klappen opvangen maar is hiervoor eigenlijk niet gebouwd. Daarom is extra bescherming wel zo handig, daarom is deze backcase gewenst. U kunt nu nog langer genieten van uw favoriete mobiele telefoon, dat is toch wat iedereen wil? Tevens wilt u opvallen van de rest, uw iPhone 5 of iPhone 5S moet er anders uitzien! Deze gouden backcase biedt precies dat: u heeft nu een iPhone die zich duidelijk onderscheidt van de rest en tegelijkertijd zorgt de accessoire ervoor dat uw toestel wat meer schade kan opvangen dan daarvoor!

Specificaties Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Gold

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Goud