Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Blue

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Blue

Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Blue

Met de Case-Mate Glam heeft u een schitterende accessoire voor uw nieuwe iPhone 5 of iPhone 5S. Met de mooie blauwe kleur heeft u zeker een backcase die wat extra’s biedt voor uw Apple product. Zo zal uw iPhone beter beschermd zijn tegen de elementen en zult u merken dat u nog langer kunt genieten van uw mobiele telefoon! Deze Case-Mate accessoire is speciaal ontworpen voor de iPhone 5S en iPhone 5 en dus zal de accessoire perfect bij deze toestellen passen. De achterkant van uw mobiele telefoon zal de meeste schade oplopen en dus is het extra handig om dit te beschermen. Case-Mate staat al jaren bekend om het mooie design, goede kwaliteit en lage prijzen die het bedrijf hanteert. Ga daarom voor kwaliteit en kies voor deze fantastische accessoire!

Geschikte telefoons en tablets

De Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Case-Mate Glam Apple iPhone 5/5S Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw