Case Mate Barely There Pink HTC Sensation

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Case Mate Barely There Pink HTC Sensation

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Case Mate Barely There Pink HTC Sensation is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Case Mate Barely There Pink HTC Sensation

Case Mate Barely There Pink HTC Sensation

Wilt u uw HTC Sensation een vernieuwend uiterlijk geven, maar wilt u de vorm van uw Sensation in takt laten? Dan is deze barely there case van Case Mate echt iets voor u. Deze fashion case is roze van kleur wat uw telefoon een volledig nieuw aanzicht zal geven. Doordat het hier om een dunne backcase gaat hoeft u zich over de vormgeving van uw Sensation geen zorgen te maken. Deze case biedt natuurlijk niet alleen een fraai uiterlijk maar ook goede bescherming. Uw telefoon zal beschermd worden tegen deukjes, krasjes, vlekken en vuil. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de bescherming van uw telefoon terwijl u telefoon tegelijkertijd een compleet nieuwe look krijgt.

Specificaties Case Mate Barely There Pink HTC Sensation

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Roze