Case-Mate Barely There Black HTC Desire C

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Case-Mate Barely There Black HTC Desire C

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Case-Mate Barely There Black HTC Desire C is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Case-Mate Barely There Black HTC Desire C

Case-Mate Barely There Black HTC Desire C

 

De HTC Desire C is een erg fraai toestel met goede specificaties. Toch is ook deze mobiele telefoon niet bestand tegen alle schade. De achterkant van een toestel vangt vaak de meeste valschade op en beschadigt daarom vaak sneller dan de rest van het toestel. Dit kan leiden tot schade en dure reparaties, iets waar u natuurlijk totaal geen zin in heeft. Deze Backcover van Case-Mate kan de meeste schade opvangen waardoor uw telefoon in goede staat blijft. Gelukkig wordt de telefoon maar een fractie groter wanneer de Case-Mate  gebruikt wordt, wel zo handig! De meeste mensen zorgen niet voor genoeg bescherming en betalen daar achteraf de prijs voor, voorkom die onnodige ellende met deze accessoire!

Specificaties Case-Mate Barely There Black HTC Desire C

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart