Bugatti Elements Pouch Denim Blue XL

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Bugatti Elements Pouch Denim Blue XL is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Bugatti Elements Pouch Denim Blue XL

Bugatti Elements Pouch Denim Blue XL

 

De Elements serie van Bugatti focust zich meer op de natuur en natuurmaterialen. Canvas is dan ook gebruikt als materiaal voor de accessoire, de case heeft een mooie natuurlijke blauwe kleur. Bugatti krijgt het dan ook voor elkaar om de natuur echt over te brengen in een accessoire, iets wat maar weinig fabrikanten echt kunnen! Dit is de XL Versie van de accessoire, dit houdt in dat toestellen met relatief grote afmetingen ook in dit hoesje kunnen. Natuurlijk beschermt de case tegen krasjes en andere beschadigingen, daardoor kunt u het toestel langer onbeschadigd houden, dat wil iedereen wel toch! De binnenkant van de case is gemaakt van zachte materialen, zo ligt uw telefoon echt op een kussentje!

Specificaties Bugatti Elements Pouch Denim Blue XL

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Stof

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw