Brodit Actieve Autohouder met Slot Apple iPhone 4/4s

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Brodit Actieve Autohouder met Slot Apple iPhone 4/4s is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Brodit Actieve Autohouder met Slot Apple iPhone 4/4s

Brodit Actieve Autohouder met Slot Apple iPhone 4/4s

Vervoer uw Apple iPhone zeer veilig in de auto en blijf gebruik maken van al zijn functionaliteiten met de Brodit Actieve Autohouder met Slot. De autohouder kunt u eenvoudig voor in de auto plaatsen, zodat uw telefoon zich op een overzichtelijke plek bevindt. Het slot mechanisme aan de bovenkant van de houder zorgt ervoor dat uw Apple iPhone niet zo maar uit de houder gehaald kan worden. Hier is namelijk een sleutel voor nodig. Zo kunt u uw telefoon rustig laten zitten als u even gaan tanken of een andere korte stop maakt. Tijdens de rit wordt uw telefoon opgeladen, doordat de autohouder over een oplader beschikt. De autohouder is alleen te gebruiken voor de Apple iPhone 4 of 4s.

Specificaties Brodit Actieve Autohouder met Slot Apple iPhone 4/4s

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart