Breken met banken - Siebe Huizinga

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

38,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Breken met banken - Siebe Huizinga

Belsimpel heeft natuurlijk als doel de mobiele wereld helemaal te veranderen. Maar ook búiten de mobiele wereld zijn er verschillende pioniers die kansen hebben gegrepen waar anderen ze lieten liggen. Een goed voorbeeld hiervan is bunq: vanuit een antikraakkantoorpand in Amsterdam is deze ambitieuze startup uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor de grote namen die al jaren de bankenmarkt beheersten. Met korte feitjes en nieuwsberichten wordt de opkomst van bunq duidelijk binnen de context geplaatst. Met dank aan Siebe Huizinga's eigen betrokkenheid bij de vroege jaren van het bedrijf, krijg je als lezer bovendien een persoonlijke blik in het prille begin van dit ambitieuze bedrijf dat de markt op zijn kop heeft gezet. En daar herkent Belsimpel zich natuurlijk in!

Specificaties Breken met banken - Siebe Huizinga

 • Algemeen

  Aantal paginas 260
  Taal Nederlands

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit