Bowers & Wilkins P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Bowers & Wilkins P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen
 • 120 cm lange kabel

Uitgebreide specificaties

De Bowers & Wilkins P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Bowers & Wilkins P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon

Met de Bowers & Wilkins P5 Hoofdtelefoon kunt u niet alleen genieten van al favoriete hits, maar de hoofdtelefoon is ook prima te gebruiken als headset. U kunt de Bowers & Wilkins P5 aan uw iPhone koppelen om zo telefoongesprekken te voeren waar en wanneer u maar wilt. Aan de kabel van de hoofdtelefoon is een ingebouwde afstandbediening te vinden voor de iPod en iPhone, waardoor u de hoofdtelefoon ook prima kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld het autorijden. Het schapenleer en de oorkussens zorgen voor extra comfort tijdens het dragen van de hoofdtelefoon en dankzij een magneetkoppeling kunt u de hoofdtelefoon verstellen naar elke gewenste maat. De oordoppen omsluiten uw oren perfect, waardoor u geen last zult hebben van achtergrondgeluiden. De hoofdtelefoon beschikt over een 3,5mm aansluiting en een verloopstuk naar een 6,3mm aansluiting, waardoor u hem voor alle apparaten kunt gebruiken met een 3,5mm poort of 6,3mm poort.

Geschikte telefoons en tablets

De Bowers & Wilkins P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Bowers & Wilkins P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 120 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 195 gram
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 115 dB