Bluetooth Headset Sony Smart Wireless Headset Pro

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Bluetooth Headset Sony Smart Wireless Headset Pro is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Bluetooth Headset Sony Smart Wireless Headset Pro

Bluetooth Headset Sony Smart Wireless Headset Pro

De Sony Smart Wireless Headset Pro is ontworpen voor echte liefhebbers van muziek. Wanneer u niet wil inleveren op de kwaliteit van uw favoriete muziek dan is de Wireless Headset Pro dé ideale keuze!  Het stereo geluid zal u versteld doen staan! Deze accessoire is meer dan een muziekspeler, u kunt namelijk gewoon switchen tussen de FM-Radio en uw eigen muziek. U kunt zelf kiezen hoeveel ruimte u wil hebben om muziek te plaatsen op de accessoire, er is ruimte voor een micro-SD kaart namelijk.

 

Wanneer u vaak belt of berichten krijgt dan is de Wireless Headset Pro ook een handige extra toevoeging aan uw bereikbaarheid. Zo krijgt uw binnenkomende berichten te zien op de display en hoeft u dus niet telkens uw mobiele te pakken. Met een stand-bytijd van 650 uur en een spreektijd van 11 uur hoeft u zich geen zorgen te maken over te weinig stroom, wel zo’n fijne gedachte!

Geschikte telefoons en tablets

De Bluetooth Headset Sony Smart Wireless Headset Pro is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Bluetooth Headset Sony Smart Wireless Headset Pro

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 18 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 11 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 650 uur uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm