BlackBerry Zip Sleeve Blue Playbook

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Zip Sleeve Blue Playbook is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Zip Sleeve Blue Playbook

BlackBerry Zip Sleeve Blue Playbook

Neemt u vaak  uw tablet mee op reis en zoekt u naar een manier om de BlackBerry Playbook onderweg te blijven beschermen? Dan is de BlackBerry Zip Sleeve Blue Playbook de tas die dat kan verwezenlijken. De binnenkant is voorzien van een zachte schuimvulling zodat scherpe objecten uw tablet niet kunnen bereiken en ook schokken of stoten zullen niets kunnen uithalen. De buitenkant is gemaakt van neopreen wat redelijk zacht is, maar ook erg stevig en duurzaam. De tas is sterk en heeft een mooi design en blauwe kleur. De sleeve valt te combineren met diverse Skins en Shells voor de BlackBerry Playbook, waardoor u de perfecte bescherming aan uw apparaat kunt bieden.

Specificaties BlackBerry Zip Sleeve Blue Playbook

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Neopreen

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw