BlackBerry Z10 Flip Shell Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de BlackBerry Z10 Flip Shell Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De BlackBerry Z10 Flip Shell Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Z10 Flip Shell Black

BlackBerry Z10 Flip Shell Black

 

De BlackBerry Z10 is een fantastisch toestel en daar wilt u natuurlijk optimaal van genieten! Met de Z10 Flip Shell van BlackBerry kunt u uw mobiele telefoon overal voor gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld film wil kijken met uw mobiele telefoon dan is het onhandig om het toestel constant vast te moeten houden. Met deze Flip Shell kunt u het toestel vastzetten in twee verschillende standen om vervolgens gebruik van te maken. Door de magnetische sluitingen zijn onveilige situaties onmogelijk, immers de magneten sluiten de boel af. Het handige aan de accessoire is dat de BlackBerry Z10 automatisch in de energie-zuinige stand gaat, daardoor gaat de batterij van de mobiele telefoon ook nog eens langer mee!

Specificaties BlackBerry Z10 Flip Shell Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Book Case
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart