BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Maakt gebruik van autospeakers

Uitgebreide specificaties

De BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605 is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605

BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605

Met de VM-605 kunt u heel makkelijk handsfree bellen en is het mogelijk hierbij gebruik te maken van de speakers van uw auto.De VM-605 is voorzien van een clip, waarmee u het product eenvoudig aan bijvoorbeeld de zonneklep van uw auto kunt bevestigen. Wanneer u de Speakerphone aanzet maakt hij direct verbinding met uw mobiele telefoon. De Blackberry Visor Mount Speakerphone bedraagt voice dailling en dus als u een persoon wil bellen hoeft u alleen zijn of haar naam uit te spreken. Wanneer iemand u belt verschijnt dit op de display van de radio. De  VM-605 is draadloos en zeer mooi qua vorm en kleur. U kunt maar liefst 13 uur achtereenvolgend telefoneren voordat u de speakerphone hoeft op te laden. Het laden is echter erg eenvoudig, dankzij de bijgeleverde autolader kunt u dit tijdens de rit doen. 

Geschikte telefoons en tablets

De BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Inbouw
  Geluidsversterking Via autoradio