BlackBerry Stereo Headset 3.5mm White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Stereo Headset 3.5mm White is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de BlackBerry Stereo Headset 3.5mm White

BlackBerry Stereo Headset 3.5mm White

Deze lichtgewicht headset zit ontzettend comfortabel. De headset is zo ontworpen dat u geen last heeft van achtergrond geluiden of windgeruis. De headset heeft een ingebouwde microfoon waardoor u handsfree kunt bellen. De headset is voorzien van een makkelijk te bedienen controleknop. Met één druk op de knop kunt u oproepen aannemen, dempen of beëindigen en muziek afspelen of pauzeren. De headset is te gebruiken voor alle mobiele telefoons met een 3,5mm poort en is voorzien van een witte kleur.

 

Specificaties BlackBerry Stereo Headset 3.5mm White

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 0 minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 0 uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Noise Filtering Ja
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm