BlackBerry Soft Shell Black Q10

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de BlackBerry Soft Shell Black Q10
Productafbeelding van de BlackBerry Soft Shell Black Q10

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De BlackBerry Soft Shell Black Q10 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Soft Shell Black Q10

Blackberry Soft Shell Black Q10

 

De Soft Shell voor de Blackberry Q10 geeft uw mobiele telefoon de ideale bescherming! De Case zal de meeste lichte schade opvangen zodat uw Blackberry Q10 onbeschadigd blijft tijdens gebruik. Natuurlijk wil u niet meteen voor gek lopen wanneer u een nieuwe accessoire aanschaft, daarom heeft Blackberry ook aandacht besteedt aan het uiterlijk van de case. De accessoire past perfect bij het uiterlijk van de Blackberry Q10! De afmetingen van het toestel zijn gebruikt om de accessoire te ontwerpen, zo weet u zeker dat toestel en accessoire perfect bij elkaar passen. Ook zijn de uitsparingen precies op de juiste plek aangebracht, daardoor blijft bijvoorbeeld de camera van het toestel nog steeds te gebruiken!

Specificaties BlackBerry Soft Shell Black Q10

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart