BlackBerry Slip Case Playbook

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de BlackBerry Slip Case Playbook
Productafbeelding van de BlackBerry Slip Case Playbook
Productafbeelding van de BlackBerry Slip Case Playbook

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De BlackBerry Slip Case Playbook is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Slip Case Playbook

BlackBerry Slip Case Playbook

Bij een net nieuw gekochte en nog brandschone BlackBerry Playbook, wilt u natuurlijk wel kunnen garanderen dat uw BlackBerry Playbook schadevrij blijft. De beste manier om dit te doen is de met de BlackBerry Slip Case Playbook. Deze case is duurzaam en sterk wat noodzakelijk is om uw tablet te beschermen tegen krassen, stoten en schokken. De case is op maat gemaakt en de zijkanten zijn zo flexibel gemaakt dat uw tablet goed blijft zitten, maar gemakkelijk in de hoes kan worden geschoven. Ook zijn de media- en usb poorten vrijgelaten waardoor muziek luisteren en opladen mogelijk blijft. Het design van de case is strak en past goed bij de tablet zelf. Haal hem vandaag in huis en zorg ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw Playbook.

 

Specificaties BlackBerry Slip Case Playbook

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart