BlackBerry Skin White Bold 9700/9780

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de BlackBerry Skin White Bold 9700/9780

Klanten zijn blij met:

 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De BlackBerry Skin White Bold 9700/9780 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Skin White Bold 9700/9780

BlackBerry Skin White Bold 9700/9780

Bent u bang voor krasjes op uw telefoon of ziet u er gewoon liever een hoesje omheen? Dan kan de  BlackBerry Skin White Bold 9700/9780 uitkomst bieden. Deze rubberen skin is makkelijk om uw mobiel te plaatsen en zorgt ervoor dat er op de achterkant en randen geen krasjes kunnen komen. De skin is gemaakt voor de BlackBerry Bold 9700 en 9780 en past daarom perfect. Het rubber is wat ruwer waardoor het direct een antislip functie heeft en glijden over tafels wordt voorkomen. De openingen van de BlackBerry zijn opgenomen in het ontwerp en zijn daarom vrijgelaten, zodat u rustig muziek kunt luisteren terwijl uw telefoon in het hoesje zit. Het contrast tussen de witte skin en de BlackBerry geeft uw telefoon een unieke look.
 

 

Specificaties BlackBerry Skin White Bold 9700/9780

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Wit