BlackBerry Neoprene Sleeve Orange Playbook

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Neoprene Sleeve Orange Playbook is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Neoprene Sleeve Orange Playbook

BlackBerry Neoprene Sleeve Orange Playbook

De BlackBerry Neoprene Sleeve Orange Playbook is een beschermende tas voor uw BlackBerry Playbook. De tas is draagbaar en stelt u in staat om voortaan uw tablet overal mee naar toe te nemen zonder dat deze beschadigd kan raken. De tas is gemaakt van neopreen en dit maakt het erg duurzaam. De hoes past perfect om uw Playbook en zit strak om uw tablet heen wanneer u deze in de tas schuift. Wanneer uw apparaat eenmaal in de tas zit kunt u nog steeds gebruik maken van de verschillende knoppen en poorten waardoor muziek luisteren of opladen nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Stel uw BlackBerry Playbook veilig van schade en laat met de felle oranje hoes uw apparaat flink opvallen!

Specificaties BlackBerry Neoprene Sleeve Orange Playbook

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Neopreen

  De kleur van het product.

  Kleur Oranje