BlackBerry Neoprene Sleeve Grey Playbook

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Neoprene Sleeve Grey Playbook is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Neoprene Sleeve Grey Playbook

BlackBerry Neoprene Sleeve Grey Playbook

Zoekt u naar een manier om uw BlackBerry Playbook gemakkelijk mee te nemen en om erl voor te zorgen dat er geen enkel krasje op uw mooie tablet kan komen? Dan is de BlackBerry Neoprene Sleeve Grey Playbook zeker wat voor u! Deze beschermende tas is gemaakt van neopreen en is daardoor erg duurzaam. De tas sluit perfect om uw tablet waardoor hij goed vast zit. De hoes maakt uw tablet erg draagbaar en gemakkelijk mee te nemen naar kantoor of waar u ook heengaat. De opening aan de bovenkant laat ruimte vrij voor de diverse knoppen en poorten op het apparaat zodat u geen last heeft van het hoesje wanneer u bijvoorbeeld de oplader wilt gebruiken. De hoes is  grijs en sluit aan bij het design van uw Playbook. Haal hem nu in huis en houdt uw tablet schadevrij!

 

Specificaties BlackBerry Neoprene Sleeve Grey Playbook

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Neopreen

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs