BlackBerry Neoprene Sleeve Blue Playbook

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Neoprene Sleeve Blue Playbook is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de BlackBerry Neoprene Sleeve Blue Playbook

BlackBerry Neoprene Sleeve Blue Playbook

Voorkom voortaan krasjes op uw nieuwe tablet met deze BlackBerry Neoprene Sleeve Blue Playbook. Het hoesje is speciaal gemaakt voor uw BlackBerry Playbook en sluit daarom perfect om uw apparaat zodat hij stevig vast zit. Deze beschermhoes is gemaakt van neopreen oftewel synthetisch rubber wat het tasje erg duurzaam maakt. Uw oortelefoon en oplader kunnen nog steeds in uw tablet omdat de poorten en knoppen via de opening aan de bovenkant nog steeds bereikbaar zijn. Deze tas houdt uw Playbook erg draagzaam en gemakkelijk mee te nemen voor op het werk of in de trein. Uw tablet ziet er voortaan lekker sportief uit met deze luchtblauwe tas en de veiligheid van uw apparaat is altijd optimaal met deze BlackBerry Neoprene Sleeve Blue Playbook!

Specificaties BlackBerry Neoprene Sleeve Blue Playbook

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Neopreen

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw