BlackBerry Music Gateway

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de BlackBerry Music Gateway
Productafbeelding van de BlackBerry Music Gateway

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De BlackBerry Music Gateway is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de BlackBerry Music Gateway

Blackberry Music Gateway

Met de Blackberry Music Gateway haalt u nog meer uit uw Blackberry telefoon! Met deze accessoire heeft u alles in huis wat u nodig heeft om muziek vanaf uw Blackberry direct door te sturen naar uw speakers. U kunt met een Bluetooth verbinding muziek doorsturen naar de accessoire, dit kan tot op een afstand van ongeveer 9 meter, die vervolgens via een 3.5 mm plug of een RCA type connector het signaal rechtstreeks doorstuurt naar de speakers. De accessoire krijgt zijn stroom via de mini USB kabel en oplader. Zo kunt u nog meer genieten van de muziek die op uw Blackberry staat! U krijgt alle kabels en laders mee die nodig zijn, u kunt dus meteen de accessoire installeren en gebruiken! Wanneer u gebruik wilt maken van de Music Gateway moet uw telefoon wel over Blackberry OS v4.2.2 of hoger beschikken.

Specificaties BlackBerry Music Gateway

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart