BlackBerry International Reislader

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry International Reislader is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de BlackBerry International Reislader

BlackBerry International Reislader

Deze zwarte internationale reislader van BlackBerry voorziet u altijd van stroom, waar ter wereld u ook bent. In verschillende gebieden ter wereld worden verschillende standaarden voor stopcontacten gebruikt. Daardoor kunnen problemen ontstaan wanneer u een Nederlandse lader mee heeft genomen: u heeft een verloopstekker nodig of u zit zonder stroom. Met deze Blackberry International Reislader is dit probleem definitief verleden tijd. In het pakket zitten verschillende laders voor verschillende stopcontacten, zo heeft u altijd de goede lader voorhanden. U kunt uw Blackberry verbinden met deze International Reislader via de miniUSB aansluiting op uw BlackBerry. De lader is merkspecifiek voor alle BlackBerry toestellen met een miniUSB ondersteuning.

Specificaties BlackBerry International Reislader

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart