BlackBerry Bluetooth Headset HS-300

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Bluetooth Headset HS-300 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de BlackBerry Bluetooth Headset HS-300

BlackBerry Bluetooth Headset HS-300

De HS-300 is heel makkelijk te gebruiken. Het is een kleine compacte draadloze headset. Doormiddel van voice-updates houdt de headset u op de hoogte van bijvoorbeeld de batterij status. Deze headset beschikt over het rapid charging systeem. Daarmee kunt u na het opladen van uw mobiel in slechte 15 minuten, 2 uur lang gesprekken voeren. Wanneer het geluid in uw omgeving verandert, wordt het volume niveau automatisch aangepast. Deze headset is op te laden met de originele BlackBerry microUSB-accessoires en is ook te gebruiken met andere toestellen die over bluetooth beschikken.

Specificaties BlackBerry Bluetooth Headset HS-300

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Behind the ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 4 minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 0 uur
 • Audio

  Mono/Stereo Mono
  Volumeregeling Ja