BlackBerry Batterij M-S1

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Batterij M-S1 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de BlackBerry Batterij M-S1

BlackBerry Batterij M-S1

De BlackBerry Batterij M-S1 is een accu die gebruikt kan worden voor de BlackBerry Bold 9000, Bold 9700 en de Bold 9780. Staat u onverwachts in de file, heeft u vertraging of houdt uw orginele batterij er ineens mee op, dan is de BlackBerry Batterij M-S1 ideaal om te in de buurt te hebben. De accu is gemakkelijk mee te nemen en zal ervoor zorgen dat u niet zonder stroom komt te zitten en verder kunt bellen wanneer u dat wilt. De batterij heeft een capaciteit van 1500 mAh en dit is nog genoeg voor de meest actieve BlackBerry gebruikers. Door de cryptografische chip die op de accu zit verwerkt weet u zeker dat u met een accu te maken heeft die specifiek gemaakt is voor uw BlackBerry toestel.

Specificaties BlackBerry Batterij M-S1

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1500 mAh