BlackBerry Batterij JM-1

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Batterij JM-1 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de BlackBerry Batterij JM-1

BlackBerrry Batterij JM-1

Deze BlackBerry Batterij JM-1 is een accu die u kunt gebruiken voor lange reizen wanneer u niet de mogelijkheid hebt om u accu op te laden. Met een extra accu achter de hand kom u nooit zonder stroom te zitten waardoor u extra lang bereikbaar bent. De BlackBerry Batterij JM-1 past in de Torch 9850, Torch 9860, BlackBerry Bold 9930 en de Bold 9900. De BlackBerry batterij JM-1 is superdun en heeft een capaciteit van 1230mAh, actieve BlackBerry gebruikers zullen merken dat ze met deze capaciteit wel een extra accu bij de hand willen hebben.

Specificaties BlackBerry Batterij JM-1

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1230 mAh