BlackBerry Batterij F-S1

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Batterij F-S1 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de BlackBerry Batterij F-S1

BlackBerry Batterij F-S1

De BlackBerry Batterij F-S1 is een extra accu voor de BlackBerry Torch 9800 en Torch 9810. Wanneer u geen last wilt hebben  van een stroomstoring of dat er simpelweg geen stopcontact in de buurt is, is een extra accu dé oplossing om te voorkomen dat u met een lege batterij komt te zitten. Deze BlackBerry Batterij F-S1 is dun en erg gemakkelijk om mee te nemen. De accu heeft een capaciteit van 1300 mAh en met een tweede accu bij de hand kunt u altijd blijven bellen en werken. Om te garanderen dat  u te maken heeft met een accu van BlackBerry zit er een cryptografische chip op batterij.

 

Specificaties BlackBerry Batterij F-S1

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1300 mAh