BlackBerry Batterij EM-1

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De BlackBerry Batterij EM-1 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de BlackBerry Batterij EM-1

BlackBerry Batterij EM-1

De BlackBerry Batterij EM-1 is een accu die gebruikt kan worden voor de BlackBerry Curve 9370, 9360 en 9350. Zit u al uren te wachten in uw vliegtuig, staat u voor de zoveelste keer in de file of is er geen enkel stopcontact te vinden dan zou u toch willen dat u die extra accu mee had genomen! De BlackBerry Batterij EM-1 is een kleine batterij die erg gemakkelijk mee te nemen is en zelfs in uw portemonnee past. Met een capaciteit van 1000 mAh heeft weer genoeg stroom om bezig te blijven met uw BlackBerry zoals u dat wilt.

Specificaties BlackBerry Batterij EM-1

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1000 mAh