Ben Prepaid Sim Pakket

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Ben Prepaid Sim Pakket is niet meer leverbaar.

Naar alle prepaidacc

Beschrijving van de Ben Prepaid Sim Pakket

Ben Prepaid Sim Pakket

Met het Ben Prepaid Sim Pakket bent u verzekerd van goedkope tarieven tijdens het bellen en smsen. Zo kost uw mobiele telefoon geen handen vol geld meer en kunt u zonder zorgen contact blijven houden met vrienden. De eerste 30 dagen na het opwaarderen kost bellen slechts 9 cent per minuut en ook een sms verzenden kost 9 cent. Als u niet binnen 30 dagen opnieuw opwaardeert kost een minuut bellen of het verzenden van een sms geen 9 cent meer maar 18 cent. Voor internet betaalt u 1 euro per MB die u gebruikt. Het starttarief is per gesprek 9 cent. Bij aankoop van dit pakket staat er al 10 euro beltegoed op de sim kaart.

Geschikte telefoons en tablets

De Ben Prepaid Sim Pakket is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Ben Prepaid Sim Pakket

 • Algemeen

  Provider Ben

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Je telefoonnummer en abonnement zijn gekoppeld aan de simkaart. Van groot naar klein zijn er drie types simkaarten: reguliere simkaarten, micro-simkaarten en nano-simkaarten.

  Type Simkaart Regulier

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Beltegoed € 10.00