Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Van gehard glas

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

19,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51 in huis.

Beschrijving van de Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51

Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51

Zoek je een goede beschermlaag voor het scherm van je Samsung Galaxy A51? Misschien is deze Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector wel iets voor jou! Deze glazen screenprotector zorgt voor een deuk- en krasvrij display.

Bikkelhard displayglas

Deze Belkin Tempered Glass Screenprotector bestaat uit vier lagen, zodat het glas over een betere veerkracht beschikt. Zo blijft jouw Samsung A51 een stuk langer mooi en behoudt je smartphone zijn waarde. De hardheid van het glas is maar liefst 9H!

Gemakkelijk bevestigen

Bij Belkin zijn ze er zich van bewust dat het aanbrengen van een schermbeschermer niet altijd even gemakkelijk is. Daarom wordt er een Easy Align-frame meegeleverd voor eenvoudige en supernauwkeurige bevestiging. Resultaat: je voelt de Samsung Galaxy A51-screenprotector bijna niet zitten!

Geschikte telefoons en tablets

De Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Belkin ScreenForce Tempered Glass Screenprotector Samsung Galaxy A51

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant