Belkin Easefit Sport Armband Samsung Galaxy S 3/4

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Belkin Easefit Sport Armband Samsung Galaxy S 3/4

Klanten zijn blij met:

 • Handig tijdens het sporten

Uitgebreide specificaties

De Belkin Easefit Sport Armband Samsung Galaxy S 3/4 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Belkin Easefit Sport Armband Samsung Galaxy S 3/4

Belkin Easefit Sport Armband Samsung Galaxy S 3/4

Wanneer u houdt van sporten en toch tegelijkertijd uw mobiele wil gebruiken dan is het vaak lastig om een goede opbergplek te vinden. Dit komt voornamelijk omdat de nieuwste mobiele telefoons nou eenmaal een slagje groter zijn en het dus lastiger wordt om het geheel veilig te bewaren! Uit zakken kan een mobiele telefoon vallen wanneer u bijvoorbeeld hardloopt, deze valschade zorgt vaak voor behoorlijke reparatiekosten, iets wat u natuurlijk ten allen tijden wil voorkomen, zeker wanneer u beschikt over één van de beste smartphones in de wereld, de Samsung Galaxy S III! Wanneer u met een veilig gevoel kan sporten, wetende dat uw mobiele telefoon ook veilig is opgeborgen, dan houdt niemand u meer tegen om het beste uit uzelf te halen!

Specificaties Belkin Easefit Sport Armband Samsung Galaxy S 3/4

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Sportarmband
  Materiaal Neopreen

  De kleur van het product.

  Kleur Geel