Belkin Case Keyboard Qwerty Apple iPad 2

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Belkin Case Keyboard Qwerty Apple iPad 2

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Belkin Case Keyboard Qwerty Apple iPad 2 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Belkin Case Keyboard Qwerty Apple iPad 2

Belkin Case Keyboard Qwerty Apple iPad 2

Met de Belkin Case Keyboard Qwerty tovert u uw Apple iPad 2 eenvoudig om in een comfortabele laptop. Deze case biedt naast de juiste bescherming tegen stoten, vuil en vallen u namelijk ook nog een compleet toetsenbord. U kunt snel en gemakkelijk teksten typen met dit qwerty toetsenbord. Wanneer u het toetsenbord even niet nodig heeft kunt u deze eenvoudig achter uw iPad plaatsen. Uw Apple iPad 2 en het toetsenbord kunnen met elkaar worden verbonden doormiddel van bluetooth zodat u geen last zult hebben van kabels. De Belkin Case weegt bijna niets, waardoor u uw Apple iPad 2 samen met de case eenvoudig mee kunt nemen. De Belkin Case is alleen te gebruiken voor de Apple iPad 2.

Specificaties Belkin Case Keyboard Qwerty Apple iPad 2

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart