Belkin Autolader Apple Lightning 3.4A Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Belkin Autolader Apple Lightning 3.4A Black

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto

Uitgebreide specificaties

De Belkin Autolader Apple Lightning 3.4A Black is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Belkin Autolader Apple Lightning 3.4A Black

Belkin Autolader Apple Lighting 3.4A Black

Als u vaak op pad bent met de auto, is een autolader vaak een goede oplossing. Met de Belkin Autolader Apple Lightning 3.4A Black zorgt u ervoor dat u, ook bij lange dagen, nooit zonder uw iPhone komt te zitten. Deze lader heeft een USB kabel met een Apple Lightning-output, dus dit product is gemaakt voor toestellen zoals de iPhone 5, iPhone 5S. iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Zoek dus eerst op wat voor output compatibel is met uw Apple toestel, zodat u zeker weet dat dit toestel goed is voor u! U kunt deze lader in elke aanstekeraansluiting stoppen, waar eigenlijk alle auto's over beschikken. De Belkin Autolader Apple Lighting 3.4A heeft een stroomsterkte van 3.4 ampère.

Specificaties Belkin Autolader Apple Lightning 3.4A Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Aantal USB poorten 1
  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart